top of page
Utstillerne

Nedenfor er  utstillerne våre  beskrevet med navn, hvilke produkter de tilbyr og lenke til hjemmesiden deres, både for bøndene, bearbeiderne og matvareleverandørene som stiller ut på MatBeat 2023, i alfabetisk rekkefølge. Trykk på navnet for mer info om den enkelte utstiller.

Selv om Asker Produkt lager nydelige treskilt, fokuserer vi her på deres berømte håndlagede kaker!

I Bakkal's gourmetbutikker i Heggedal, på Rortunet og på Rykkin finner du oster, konfekt, spekemat, kaffe, olivenoljer, lakris og annet snadder

På Kana ved Holmsbu dyrker Severin Romer Iversen biodynamiske grønnsaker med himmelsk smak som Michelin-restauranter benytter seg av

Håndverksbakeriet Cafe Plenum serverer enkle frokost- og lunsj-retter med søte fristelser og varme drikker i en atmosfære som er så koselig. Her vil du trives

Kjøttprodukter av meget høy klasse fra Limousin-rasen, skinn og ved-produkter

Hos Den Glade Baker på Strøket i Asker kan du få mat og bakervarer som du kan spise på stedet eller ta med deg hjem, og her møter du en vennlig og service-innstilt betjening som bare ønsker at du skal bli topp fornøyd! 

Den Gyldne Bønne er en familiebedrift som er stolte over å kunne levere nybrente spesialiteter fra hele verden. De retter seg først og fremst mot bedrifter, men via nettbutikken og forhandlere over hele landet leverer de også meget god kaffe til privatmarkedet også!

Egge Gård ligger sydvendt i Lierdalen med 20.000 epletrær som bader i solen og gir om lag 100 tonn med epler som de dyktige mannskapene på Egge forvandler til de nydeligste alkoholfrie og alkoholholdige drikker.

Fiori Blomster dyrker sine vekster økologisk, og det må til siden spesialiteten er SPISELIGE blomster, men her får du også de friskeste salater og andre matvekster, dyrket fram helt uten stoffer vi helst ikke vil få i oss eller barna våre

Tre unge tredesignere som utforsker nye spennende måter å servere mat på.

De 3 er;

Ludvig Samsing Wiese

Tobias Bay Bang

Mathias Oldani

Kortreist bærekraftig sjømat av høy kvalitet, fra vårt fiskemottak til ditt utleveringssted.

Kransekaker i alle varianter, mandelroser, granola, sjokolade, marsipan og mye mer

Lam- og svine-kjøtt, spekemat og vidunderlige pølser, garn fra egne dyr

Håndlaget håndverksøl som dekker et vidt område fra klassiske øltyper til nye spennende øl ofte basert på nordiske ingredienser.

Vår egen kjøkkengruppe som serverer de herligste nystekte vaflene med syltetøy og rømme og kaffe eller mineralvann til

Mølla på Klokkarstua er bygdas eneste mølle og lager flere meltyper basert på kvalitetskorn av spelt, hvete og rug fra Værby Gård. Melet får du kjøpt i møllebutikken i tillegg til produkter for hus og hage. Melet selges også fra flere andre utsalg i kommunen. Hurum Mølle er også en lokal bygdemølle for gårdbrukere i distriktet.

Nydelig honning, utstyr til birøktere og for behandling av honning

Dansk pølsemaker i praktslag;

Lam-, storfe- og svine-kjøtt, fiskekaker, lun leverpostei og pølser.

Førsteklasses kortreist røkt fisk og kjøtt fra Florø, røkt til perfeksjon

På Løvli Gård driver de en aldeles skjønn skoghage, hvor de høster fra det som naturen gir oss. Her kan du få deilig honning og de deiligste grønnsaker dyrket i skogbunnen og jordbær i sesongen.

Og når sesongen er inne kan du få deilige sopper på Løvli Skoghage, alt etter som driverne av Løvli finner dem, men HVOR de finner soppene er ikke så lett å finne ut.

NorgesChili utvikler sine egne produkter i flere kategorier. Foreløpig er det kjøttvarer de har kommet lengst med, men de har også en rekke andre produkter under utvikling.

De bruker forskjellige type chili som smakstilsetning, og det er derfor forskjellig smak på de milde produktene i forhold til medium eller sterk.

Eplemosten på Ringi skriver seg tilbake til 1995, men har utviklet seg mye siden den gang. I tillegg til leiepressing for private i bag in box foredler Ring sine egne epler av flere eplesorter som gir forskjellig smaksbilde, men som har det til felles at de vokser på stammer som trives i jorda som ligger der fr gammelt av, med spor tilbake til yngre steinalder.

Siam-style sushi, vårruller og annet

Take-Away / Restaurant / Catering

Soppkompaniet på Spydeberg selger alt som skal til for å dyrke egne luksussopper hjemme hos deg selv, som Donko Shitake, gjennom Spray & Dyrk-sett

Frode dreier nydelige tallerkener og bestikk i edeltre

Mikrobryggeri med egne øl.

Destilleri for gin, akevitt og whisky

Mer om utstillerne, sponsorene og samarbeidspartnerne våre
bottom of page