top of page

Artister & Deltagere på Mat:Beat 2024
i kronologisk rekkefølge

Artisten SIIR

Bak artistnavnet SIIR står Siri Louise Sævold, en 17 år gammel sanger og låtskriver fra Asker. Hun har konsert på Mat:Beat 2024 kl søndag 25 august kl 15:00 - 15:30. Da SIIR ga ut sin første låt i mars ‘21 var det en drøm som gikk i oppfyllelse; å dele egen musikk med egne tekster som betød noe for henne, og som hun håpet skulle bety noe for lytterne. Sakte, men sikkert har SIIR gitt ut den ene låta etter den andre, og lyttertallene viser tydelig at hun har truffet. Det er mange som bærer på en drøm, men ikke alle tør å satse på den. Denne 17-åringen har mye på hjertet!

SIIRs musikk kan beskrives som en blanding av sjangre hun elsker. Med elementer fra country, pop, indie og rock skaper hun sitt eget musikalske univers. SIIR er ikke bare en musiker, men også en historieforteller som blander sårbarhet og motgang med optimisme og styrke. Denne unike stilen gjør det mulig for henne å etablere en dyp kontakt med lytterne og gi dem et innblikk i hennes vei mot selvaksept og selvtillit. Musikken hennes kjennetegnes av ekthet og emosjonell dybde, og gjenspeiler hennes livserfaringer. SIIR fortsetter å utvikle seg og dele sin unike stemme, og hun ønsker å være et symbol på styrke og ærlighet på indiepopscenen.

SIIRs musikalske reise har vært intet mindre enn ekstraordinær som uavhengig artist. Med 300 000 avspillinger bare på Spotify er sangene hennes et bevis på hennes genuine natur og evne til å uttrykke seg fritt gjennom musikken

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok
Dirigent Guro Anstensen Hauglie - Asker Musikkorps - guro.jpg

Guro Ansteensen Haugli

Fra høsten 2022 er  Guro Ansteensen Haugli  Asker Musikkorps' faste dirigent. Guro er hjemflyttet Askerjente etter å ha avsluttet en master i direksjon ved  Universitetet i Stavanger.  Under studiene har hun jobbet med lærere som Peter Szilvay, Bjarte Engeset, Jukka Iisakkila, Trond Korsgård og Morten Wensberg.

 

Ved siden av engasjementet med Asker Musikkorps er hun også visedirigent for Stavanger symfoniorkester, og tar på seg dirigentoppdrag for kor og orkestre over hele Norge. 

 

Hun har vært fast dirigent for Stavanger 1919 i to sesonger, i tillegg til å være deltaker både i Dirigentløftet og Maestra. 

  • Facebook

Andreas Bjelland Eriksen (født 1992) er  klima- og miljøminister i Jonas Gahr Støres regjering. Fra 2021 til 2023 var han statssekretær ved Statsministerens kontor og i Olje- og energidepartementet. Han kom fra stillingen som politisk rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Bjelland Eriksen var leder av AUF i Rogaland fra 2010 til 2012 og medlem av fylkestinget i Rogaland fra 2011 til 2019.

Kristin Heldal og Are Grøsland på scenen.jpeg

Kristin Heldal og Are Grøsland på scenen ved Mat:Beat 2023

bottom of page