top of page

tir. 15. aug.

|

Asker

Gøy på Landet

Vi besøker utvalgte utstillere på Mat:Beat 23 i 50-seters elbuss med Finn Dale Iversen som inspirerende guide. Turen starter og stopper i Heggedal, og så krysser vi Asker-halvøya etter 2 gårdsbesøk før lunsj og 2 gårdsbesøk etter lunsj på Privaten Cafe i Holmsbu.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Gøy på Landet
Gøy på Landet

Tid og sted

15. aug. 2023, 09:00 – 15:45

Asker, Asker, Norge

Om arrangementet

Med inspirerende Finn Dale Iversen som guide samles vi på Heggedal Torg kl 09:00, og besøker deretter Fiori Spiselige Blomster i Vollen, og fortsetter så langs kystveien til Grønnsletta Gård. Derfra kryser vi over Asker-halvøya til Privaten Cafe hvor vi nyter lunsj med utsyn over Holmsbu båthavn. Etter lunsj dra vi rett til Biffgården på Holmsbu med sine fantastisk limousinkyr før vi besøker Bergsmyrene Gård som dyrker knasende friske biodynamiske grønnsaker som de lverer bl. a. til Michellin-restauranter. Derfra vender bussen nesen tilbake til Heggedal Hovedgård.

Dette blir en meget hyggelig tur med en inspirerende guide på den vakre Asker-halvøya. Vi har bestilt fantastisk vær,men hvem vet?

Billetter

  • Gøy på Landet 15 august 2023

    Billetten inkluderer guidet tur med 50-seters stillegående elbuss til 4 utvalgte gårdsbutikker blant utstillerne på Mat:Beat 2023, og inkluderer lunsj på Privaten Cafe i Holmsbu

    kr 550,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page