top of page

Den Gyldne Bønne

Den Gyldne Bønne - Kafftre.jpg
Den Gyldne Bønne - Kaffebønner.jpg

Den Gyldne Bønne er en familiebedrift som er solt over å tilby nybrente spesialiteter fra hele verden. Det begynte 1. april 1996 da de åpnet kaffebaren "Den Gyldne Bønne"  på Grünerløkka i Oslo. I nær seks år serverte og solgte de kaffe og te til lokalbefolkning og turister og på det meste gikk 15.000 kopper kaffe over disken hver måned. Dessverre fikk de ikke forlenget leieavtalen og i 2001 lukket de dørene dørene for siste gang og startet å tenke nytt.

Med en knall rød Petroncini 7,5 kilos kaffebrenner fra Italia og en pall med grønn kaffe satte de i gang med å brenne kaffe og espresso til kaffebarer og serveringsteder. Etter kort tid ble både maskin og lokale for smått og i dag holder de til i store, lyse  lokaler på Vøyenenga i Bærum. De er fem ansatte, har to brennere og en helautomatisk pakkemaskin. De leverer til privatpersoner, bedrifter og serveringssteder over hele landet. 

De importerer all rå kaffe selv og tilbyr både lyse og mørke typer, single estates og blandinger, med mottoet; God kaffe er ikke en luksus, det er en selvfølge!

bottom of page